Littmann Imre díj

Az idén is átadásra kerül a Magyar Szívsebészeti Társaság által kiírt „Littmann Imre Díj” fiatal szívsebészek számára, 150.000 Ft értékben.
Pályázhatják: 40 évnél fiatalabb (1983-ban, vagy később születettek), MaSZiT tagok saját, a szívsebészet, vagy a szívsebészeti aneszteziológiai területével kapcsolatos tudományos – szívsebészettel foglalkozó – munkával, amelyet előadás formájában kell bemutatni, illetve folyóiratban való közlésre elkészíteni.

A pályázatra tisztelettel kérjük az előadás teljes szövegét magyar és angol nyelvű összefoglalóval, táblázatokkal, ábrákkal, irodalmi jegyzékkel együtt közlésre elkészítve, 3 példányban postán beküldeni szíveskedjenek.
Nyomdakész változat beküldési határideje: 2023. szeptember 30.

ÉvNévIntézmény
2023NoDataNoData
2022NoDataNoData
2021NoDataNoData
2020NoDataNoData
2019NoDataNoData
2018NoDataNoData
2017NoDataNoData
2016Dr. Barabás J. ImreVárosmajori Szív, és Érgyógyászati Klinika
2015NoDataNoData
2014NoDataNoData

Szabó Zoltán díj

A tisztelt kongresszusi résztvevők figyelmét felhívjuk az idei évtől meghirdetett Szabó Zoltán díjra. Ezzel a díjjal szeretnénk emléket állítani a mindannyiunk által ismert és szeretett egykori Professzorunknak. A Szabó Zoltán díj a Magyar Szívsebészeti Társaság éves kongresszusán elhangzó előadások közönség díjaként lesz meghirdetve. Mint közönség díj a hallgatóság szavazatai alapján a kongresszus legjobb előadását, leginnovatívabb témáját illetné meg. Célunk a díj meghirdetésével -az emlékezésen túl-, hogy az előadókat és a hallgatóságot is motiváljuk, emelve ezzel a kongresszusunk színvonalát.

ÉvNévIntézmény
NoDataNoDataNoData
NoDataNoDataNoData
NoDataNoDataNoData

Mac’s Medical díj

A Mac’s Medical Handels GmbH. idén is ju- talmazni szeretné a nemzetközi folyóiratban megjelent legjobb szívsebészeti témájú hazai közleményt. A cég által a győztesnek fel- ajánlott díj összege 300.000 Ft. A díj odaítéléséről a MaSziT vezetősége dönt.

Pályázati feltételek: a pályázatban részt vehet minden olyan közlemény, mely 2022. november 1. és 2023 október 25. között külföldi szakfolyóiratban jelent meg nyomtatott vagy elektronikus formában. A publikáció első szerzője valamelyik magyar szívsebészeti központban dolgozott a kézirat közlésre történt benyújtásakor és annak elfogadásakor. A pályázat beadási határideje: 2023. október 28.

ÉvNévIntézmény
NoDataNoDataNoData
NoDataNoDataNoData
NoDataNoDataNoData