Orvosi Hetilap

A folyóirat a Markusovszky Lajos Alapítvány tudományos folyóirata, a klinikai és kísérletes orvostudomány területéről közöl eredeti munkákat és összefoglaló referátumokat. Rovataiban epidemiológiával, diagnosztikával, terápiával és betegségek megelőzésével foglalkozó közleményeket olvashatunk, valamint megtaláljuk a kísérletes orvostudomány eredeti közleményeit, illetve orvostörténeti munkákat is. Az Orvosi Hetilap a legrégebbi magyar sajtótermék és az egyetlen, hetente megjelenő tudományos szaklap. Családorvosok, kórházak, klinikák, tudományos intézetek, valamint a közegészségügy dolgozói számára is szakforrásként szolgál.

Magyar Sebészet

A Magyar Sebészet a több mint 100 éves Magyar Sebész Társaság szakmai, tudományos folyóirata. Célja, hogy helyet adjon a hazai, magyar nyelvű sebészeti tárgyú közlemények publikálásának, de teret nyújt a társszakmák képviselőnek is, mint a szív- és érsebészet, mellkassebészet, gyermeksebészet, plasztikai és helyreállító sebészet.

A lap rendszeresen közli a Magyar Sebész Társaság híreit, kongresszusi felhívásait és összefoglalóit, valamint a Sebész Szakmai Kollégium állásfoglalásait.

Cardiologia Hungarica

A Magyar Kardiológus Társaság hivatalos szakmai folyóirata

EACTS

Az Európai Szív és Mellkassebészeti Társaság hivatalos folyóirata